Ons gastenverblijf in de kliniek

Ons gastenverblijf bevindt zich op het bovenste verdieping van onze kliniek. Het is de perfecte plaats om na een ingreep te herstellen.

  • U verblijft een week in de kliniek—Op de bovenste verdieping zijn 7 slaapkamers. Het is de perfecte plek voor onze patiënten om in hun eerste week na de operatie te herstellen. Bij de meeste operaties is uw verblijf al inbegrepen in de operatie-offerte.
  • Deel ervaringen met andere patiënten alle patiënten die hier verblijven maken min of meer hetzelfde mee, en u heeft de mogelijkheid om met elkaar te communiceren in onze gezellige woonkamer-keukencombinatie.
  • Privacy—We respecteren het ook als u op uw slaapkamer wilt blijven, waar u de beschikking heeft over een satelliet-TV
  • WiFi—  WiFi is op de hele verdieping beschikbaar (gratis).
  • Guesthouse-bewoner Jolanda—Jolanda is een voormalig patiënt van dr. Van de Ven en woont permanent in de 2pass Clinic. Er is dus dag en nacht, ook in het weekend, iemand aanwezig om u terzijde te staan. Ze maakt ook een verse, voedzame soep die u helpt weer snel na uw operatie op krachten te komen.
  • Volpension—Ontbijt, lunch met soep en een zelfgemaakte culinaire avondmaaltijd zijn inbegrepen. Het ontbijt is afhankelijk van de mogelijkheden tot eten die de patiënt heeft. Na behandeling aan kaak of kin zal het eten bestaan uit yoghurt en smoothies maar er is ook vers volkorenbrood, kaas en ei…

Elli Geerts

Our patient coordinator at the reception of the guesthouse. She is available from 9-17h.

In the living area you can relax and have a chat with other patients, the staff or our resident Jolanda.

Jolanda will cook for you in the evening, but of course if there is someone who loves to cook: the kitchen is also at the disposal of the patients (like Katarina here).

Jolanda, who lives permanently in the clinic, serving soup to patients.

The living and dining area of the guesthouse.

Living area with open kitchen view.

Of course you can always go back to your private room to rest or relax.

3 of the 7 rooms have their own private bathroom. The other 3 share a bathroom together.