Reisinformatie

Adres o2 Clinic Antwerpen

Ringlaan 51
2600 Berchem
België

De volgende website biedt een handig overzicht van de verschillende mogelijkheden om vanuit uw stad naar Antwerpen (België) te reizen.

Per auto

Aangezien België vrij centraal in Europa ligt, is de auto altijd een optie. Ook vanuit het Verenigd Koninkrijk via de Eurotunnel. U kunt in de directe omgeving van de kliniek gemakkelijk een gratis parkeerplaats vinden.

Per trein

Antwerpen is per trein makkelijk bereikbaar vanuit heel Europa. De NMBS is de officiële Belgische Nationale Spoorwegmaatschappij. Via de Eurotunnel kunt ook vanuit het Verenigd Koninkrijk met de trein naar Antwerpen reizen.

Er zijn twee treinstations in Antwerpen “Antwerpen Centraal Station” (alle treinen stoppen hier) en “Antwerpen-Berchem Station” (sommige treinen stoppen hier), beide opties zijn mogelijk. De afstand naar de Piccard Clinic is hetzelfde. Een taxi naar Piccard Clinic kost u tussen de 25 en de 40 euro. Het openbaar vervoer tussen de treinstations en Piccard is uitstekend.

Per vliegtuig

  • Antwerp city airport
    Vanuit Londen of Manchester alleen met Cityjet
  • Vliegveld Zaventem (Brussel)
    De meeste internationale vluchten landen op het Brusselse vliegveld Zaventem. Website van Brussels Airport (een half uur met de trein naar Antwerpen). Een taxi van Zaventem naar Antwerpen kost ongeveer 110 euro.
  • Vliegveld Charleroi (Brussel Zuid)
    Ryanair heeft goedkope vluchten naar Vliegveld Charleroi in Brussel Zuid (2 uur met de trein naar Antwerpen).